A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

1/3
1/3
Marcsi és Kornél
szept 03 cs, 10:47
Kedves Gyula!
Köszönjük szépen, hogy segítettél felejthetetlenné tenni a nagy napunkat!!! Imádtunk és imádtak!!! Idézem: "A vőfély megért minden pénzt!" : ) Reméljük, hogy még találkozunk általad vezényelt esküvőn!
10 csillag ********** Köszönjük!
Szandi&Máté
aug 30 v, 10:44
Kedves Gyula!
Köszönjük a profizmust és a támogatást amit az esküvőnk egésze alatt nyújtottál. A szervezéskor három szolgáltatást tartottunk kiemelkedően fontosnak. A profi vőféjt- a kiváló zenekart- és az ízletes ételt. Hál' Istennek ez mind teljesült így az esküvőnk számunkra tökéletesre sikerült! Köszönjük!
Lingvay Mónika
febr 05 sze, 23:12
Kedves Gyula!
Remélve, hogy a 2020.09.19-es dátum még jó Önnek, szeretnénk kérni egy esküvői árajánlatot, ha vállalná az utazást Máramarosszigetre.
Du. este 11-ig lehet zene az étteremben, tehát kora délután kezdődhetne a lagzi vendégváróval, kikéréssel/búcsúztatóval és menettel a templomba majd a helyszínen lehetnének a fotózások, gratulációk. Polgári esküvő nem lesz.
A lagzit inkább elegánsabb stílusban képzeljük, nem tipikus vidékiesen, ezért szerintünk a nap nagyrészében ceremóniamesterként kérnénk fel.
Anna & István
2019 aug 04 v
Kedves Gyula!
Itt is szeretnénk Neked köszönetet mondani,hogy levetted vállunkról azt a terhet,ami ilyenkor nehezedik az ifjú párra. Köszönjük,hogy teljessé,vidámmá tetted számunkra,vendégeink számára ezt a nem mindennapi alkalmat smile A násznép nagy része nem nevetett ennyit már hosszú ideje smile Kívánunk Neked nagyon sok erőt és egészséget a továbbiakban! Pontozásod: 10-10 smile
Bernadett és Krisztián!
2019 júl 04 cs
A zenészünk honlapján az ajánlások között találtunk Gyulára. A bemutatkozó videók megnézése után tudtuk, hogy Őt szeretnénk vőfélyünkként az esküvőnkre. A szerencse közrejátszásával sikerült lefoglalnunk az időpontot nála. Az első találkozás (megbeszélés) alkalmával kiderült, hogy a lehető legjobban döntöttünk. smile Köszönjük Gyula a remek hangulatot, a profi munkát, a jó kedvet és a sok nevetést, amit a Mi nagy napunkra magaddal hoztál. Kedves leendő házasulandó párok ajánljuk, hogy csak a Gyulát válasszátok, ha egy felejthetetlen napot szeretnétek a saját és szeretteitek részére is.
Kedves Gyula, további sok sikert és jó egészséget kívánunk Neked a jövőben, reméljük az ezüst lakodalmunkon is szórakoztatod majd a jó népet.
A Bacsó házaspár, még egyszer bocsi a sütiért smile)
Vera és Isu
2018 okt 29 h
Kedves Gyula!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az esküvőnk profi lebonyolításáért.

Nagyon szimpatikus volt nekünk, hogy mindig elérhető voltál, hogy nagyon pontosan át tudtuk beszélni veled mit és hogyan szeretnénk, hogy felhívtad a figyelmünket olyan fontos szervezésbeli részletekre, amelyekre mi nem figyeltünk volna, hogy nem tolakodóan, nagyon hasznos tanácsokkal/ötletekkel láttál el minket.

Köszönjük szépen, hogy a nagy napon minden flottul ment, mert neked köszönhetően mindenki tudta előre, hogy mi a dolga. Fontos szempont volt nálunk, hogy az esküvőn a táncé legyen a főszerep és ne legyen "holtidő” az este folyamán. Ezt teljes mértékben megvalósítottad.

Köszönjük azt is, hogy verseiddel, vicces játékaiddal fokoztad a hangulatot a vendégek körében. Összességében úgy gondoljuk, hogy egy nagyon jó hangulatú napot sikerült varázsolni, ezért bátran ajánlunk téged majd a barátainknak is!

Sok sikert kívánunk Neked a jövőben!
Vera és Isu
Sarolta & Norbert
2018 aug 09 cs
Kedves Gyula!

Tavaly amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket mondhatni napokkal / hetekkel/ később már minden megvolt!
VŐFÉLY?
Január.... és még nem találtunk?!
Mondhatom, hogy "mi magasra tettük a lécet"
Egy olyan esküvőt terveztünk ami hagyományos módon zajlik le!
De! még is van benne egy plusz.
Szerintünk az egyik legfontosabb a vőfély munkássága.
Megtaláltunk Téged. Hálásak vagyunk Neked. Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát.
Idegeskedni nem is volt időm, mert ott voltál Te és akkor tudtam/tudtuk/ hogy minden rendben lesz!
A profizmusoddal és a rutinoddal, pillanatok alatt megoldottál mindent!

Gyula! Szívből kívánunk Neked még nagyszerű esküvőket és jó egészséget!!

Üdvözlettel és baráti öleléssel:
Sarolta és Norbert
Ági és Pisti
2018 júl 16 h
Kedves Gyula!
Ez úton is szeretnénk neked köszönetet mondani! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged! Tökéletessé és felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Egyszerre voltál vőfély, szervező és segítő barát! Imádtuk a játékokat, a vicces verseket és hogy ezzel egy fergeteges bulit varázsoltál! Profi módon kézben tartottál mindent! Senki sem unatkozott egy percig sem! Még mai napig kapjuk a visszajelzést, hogy mennyire jól érezték magukat a vendégek.. Hogy ők ilyen jó lagziba nem is voltak!Mindenkinek meleg szívvel ajánlom aki egy felejthetetlen lakodalmat szeretne! Találkozunk jövőre az öcsém lagziján!!
1/3
1/3