A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

1/2
1/2
Vera és Isu
okt 29 h, 23:13
Kedves Gyula!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az esküvőnk profi lebonyolításáért.

Nagyon szimpatikus volt nekünk, hogy mindig elérhető voltál, hogy nagyon pontosan át tudtuk beszélni veled mit és hogyan szeretnénk, hogy felhívtad a figyelmünket olyan fontos szervezésbeli részletekre, amelyekre mi nem figyeltünk volna, hogy nem tolakodóan, nagyon hasznos tanácsokkal/ötletekkel láttál el minket.

Köszönjük szépen, hogy a nagy napon minden flottul ment, mert neked köszönhetően mindenki tudta előre, hogy mi a dolga. Fontos szempont volt nálunk, hogy az esküvőn a táncé legyen a főszerep és ne legyen "holtidő” az este folyamán. Ezt teljes mértékben megvalósítottad.

Köszönjük azt is, hogy verseiddel, vicces játékaiddal fokoztad a hangulatot a vendégek körében. Összességében úgy gondoljuk, hogy egy nagyon jó hangulatú napot sikerült varázsolni, ezért bátran ajánlunk téged majd a barátainknak is!

Sok sikert kívánunk Neked a jövőben!
Vera és Isu
Sarolta & Norbert
aug 09 cs, 08:20
Kedves Gyula!

Tavaly amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket mondhatni napokkal / hetekkel/ később már minden megvolt!
VŐFÉLY?
Január.... és még nem találtunk?!
Mondhatom, hogy "mi magasra tettük a lécet"
Egy olyan esküvőt terveztünk ami hagyományos módon zajlik le!
De! még is van benne egy plusz.
Szerintünk az egyik legfontosabb a vőfély munkássága.
Megtaláltunk Téged. Hálásak vagyunk Neked. Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát.
Idegeskedni nem is volt időm, mert ott voltál Te és akkor tudtam/tudtuk/ hogy minden rendben lesz!
A profizmusoddal és a rutinoddal, pillanatok alatt megoldottál mindent!

Gyula! Szívből kívánunk Neked még nagyszerű esküvőket és jó egészséget!!

Üdvözlettel és baráti öleléssel:
Sarolta és Norbert
Ági és Pisti
júl 16 h, 21:27
Kedves Gyula!
Ez úton is szeretnénk neked köszönetet mondani! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged! Tökéletessé és felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Egyszerre voltál vőfély, szervező és segítő barát! Imádtuk a játékokat, a vicces verseket és hogy ezzel egy fergeteges bulit varázsoltál! Profi módon kézben tartottál mindent! Senki sem unatkozott egy percig sem! Még mai napig kapjuk a visszajelzést, hogy mennyire jól érezték magukat a vendégek.. Hogy ők ilyen jó lagziba nem is voltak!Mindenkinek meleg szívvel ajánlom aki egy felejthetetlen lakodalmat szeretne! Találkozunk jövőre az öcsém lagziján!!
Kitti és Gabi
júl 16 h, 10:43
Kedves Gyula,
Annyira boldog vagyok, hogy melletted döntöttünk. Nagyon szépen köszönünk mindent. Nem lehet elégszer megköszönni, azt az élményt amit kaptunk tőled. Te segítséged nélkül nem lett volna ilyen tökéletes a nagy napunk. Nagyon szépen köszönjük, mindenkinek csak ajánlani fogunk smile
Adri és István
máj 30 sze, 12:13
Kedves Gyula!
Szeretnénk megköszönni a sok segítséget és tanácsot, amivel elláttál minket az esküvő napján és előtt is! Fantasztikusan éreztük magunkat, a játékoktól a násznép is sírva röhögött és tőlük is csak pozitív visszajelzést kaptunk! Sokat mulattunk és nevettünk amit részben neked köszönhetünk, hiszen egy jó lagzihoz egy jó vőfély elengedhetetlen!! smile)
Linda és Robi
máj 22 k, 15:08
Kedves Gyula!

Ezerszer is kevés lenne köszönetet mondanunk, azokért a fantasztikus játékokért és felejthetetlen pillanatokért, amit Nekünk és a násznépnek okoztál. Hihetetlen volt látni olyan rokonokat, akik amúgy nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, hogy csupa örömmel ugrottak bele a vicces játékokba. Csupa szép emlékkel gondolunk a nagy napunkra, és köszönjük, hogy levetted a vállunkról a terhet, így nekünk is csak élveznünk kellet a profi műsorod. smile (És azóta is emlegeti mindenki, aki ott volt.)
További sok száz szép esküvőt kívánunk Neked!
Brigi és Dani
máj 07 h, 14:57
Kedves Gyula. Köszönjük azt a felejthetetlen napot amit a legfontosabb napunkon nyújtottál. Tökéletes hangulatot csináltál. Minden pillanatát élveztük. Csak azt bánjuk hogy egy napig tartott. Szívesen visszapörgetném az a napot és újra és újra átélném minden egyes mozzanatát. Köszönjük hogy ilyen csodás napot csináltál nekünk. Nélküled ez nem ment volna. TE kellettél oda hogy tökéletes legyen minden. Mindenkinek csak ajánlani tudlak. Köszönjük ????????
Révai Balázs és Ágnes
máj 05 szo, 15:14
Mit is mondhatnánk kedves Gyula?
Profizmusod és elkötelezettséged vitathatatlan,bámulatosan bánsz az emberekkel csak azt kapja az ifju pár illetve a násznép amit megbeszélsz velük.Egy éve volt az eskövőnk,és bátran kijelenthetem hogy nagy részed volt benne hogy ez lett eddigi életünk legszebb napja,csodálatos nap volt köszönjük neked ezúton is.
Ui:aki Gyulát választja,biztos szeretne mégegyszer házasodni.
1/2
1/2