A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

2/2
2/2
Soltész Edina
2018 máj 01 k
Kedves Gyula!
5 éve az esküvőnket tervezve mi is az interneten találtunk Rád. A honlapodat böngészve és pár videót megtekintve már nem volt kérdés részünkről hogy Te leszel a vőfélyünk. Nem sok vőfélyt ismerünk de az biztos hogy egyike vagy a legjobbaknak. Köszönjük a profi munkádat és a sok felejthetetlen élményt. Sok sikert kívánunk a további munkádhoz!
Csiziné Gál Ágnes
2018 máj 01 k
Drága Gyula!2 éve böngésztem a vőfélyek között,és akkor találtam rád.A lagzinkban vőfélykedtél ami szuper jól sikerült,rá 2-évre a 40.születésnapi partimon megmutattad zenei tudásod,ami fantasztikusan jól sikerült!Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom! Hivjátok bátran nem,fogtok benne csalódni!
Csank Krisztián és Moncsi
2018 máj 01 k
Kedves Gyula! Mi úgy találtunk rád, két évvel ezelőtt, hogy egy rokonunk esküvőjén is Te vőfélyeskedtél. Akkor nagyon szimpatikusnak találtunk és úgy gondoltuk, mi is Téged kérünk fel, hogy irányítsd életünk legszebb napját. Jól tettük! Felejthetetlen, vidám, s egyben megható is volt a mi nagy napunk, amit Neked köszönhetünk! Minden vendég odáig volt, mindenki azt kérdezgette, ki ez a szuper vőfély, honnan hívtuk ezt a jópofa embert... Azóta eltelt két év, voltunk már néhány esküvőn, láttunk, hallottunk más vőfélyeket is, mégis mindenkinek Téged ajánlunk, mert tényleg érted, amit csinálsz és nagyszerű munkát végzel. Örülünk, hogy megismerhettünk. smile Puszilunk!
Oláh Lajos
2018 máj 01 k
Köszönöm kedves barátom az esküvönkön nyújtott nagyon magas szintü vőféjkedésed. Tényleg emlékezetessé tetted a napunkat.
2/2
2/2