A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

2/3
2/3
Ági és Pisti
2018 júl 16 h
Kedves Gyula!
Ez úton is szeretnénk neked köszönetet mondani! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged! Tökéletessé és felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Egyszerre voltál vőfély, szervező és segítő barát! Imádtuk a játékokat, a vicces verseket és hogy ezzel egy fergeteges bulit varázsoltál! Profi módon kézben tartottál mindent! Senki sem unatkozott egy percig sem! Még mai napig kapjuk a visszajelzést, hogy mennyire jól érezték magukat a vendégek.. Hogy ők ilyen jó lagziba nem is voltak!Mindenkinek meleg szívvel ajánlom aki egy felejthetetlen lakodalmat szeretne! Találkozunk jövőre az öcsém lagziján!!
Kitti és Gabi
2018 júl 16 h
Kedves Gyula,
Annyira boldog vagyok, hogy melletted döntöttünk. Nagyon szépen köszönünk mindent. Nem lehet elégszer megköszönni, azt az élményt amit kaptunk tőled. Te segítséged nélkül nem lett volna ilyen tökéletes a nagy napunk. Nagyon szépen köszönjük, mindenkinek csak ajánlani fogunk smile
Adri és István
2018 máj 30 sze
Kedves Gyula!
Szeretnénk megköszönni a sok segítséget és tanácsot, amivel elláttál minket az esküvő napján és előtt is! Fantasztikusan éreztük magunkat, a játékoktól a násznép is sírva röhögött és tőlük is csak pozitív visszajelzést kaptunk! Sokat mulattunk és nevettünk amit részben neked köszönhetünk, hiszen egy jó lagzihoz egy jó vőfély elengedhetetlen!! smile)
Linda és Robi
2018 máj 22 k
Kedves Gyula!

Ezerszer is kevés lenne köszönetet mondanunk, azokért a fantasztikus játékokért és felejthetetlen pillanatokért, amit Nekünk és a násznépnek okoztál. Hihetetlen volt látni olyan rokonokat, akik amúgy nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, hogy csupa örömmel ugrottak bele a vicces játékokba. Csupa szép emlékkel gondolunk a nagy napunkra, és köszönjük, hogy levetted a vállunkról a terhet, így nekünk is csak élveznünk kellet a profi műsorod. smile (És azóta is emlegeti mindenki, aki ott volt.)
További sok száz szép esküvőt kívánunk Neked!
Brigi és Dani
2018 máj 07 h
Kedves Gyula. Köszönjük azt a felejthetetlen napot amit a legfontosabb napunkon nyújtottál. Tökéletes hangulatot csináltál. Minden pillanatát élveztük. Csak azt bánjuk hogy egy napig tartott. Szívesen visszapörgetném az a napot és újra és újra átélném minden egyes mozzanatát. Köszönjük hogy ilyen csodás napot csináltál nekünk. Nélküled ez nem ment volna. TE kellettél oda hogy tökéletes legyen minden. Mindenkinek csak ajánlani tudlak. Köszönjük ????????
Révai Balázs és Ágnes
2018 máj 05 szo
Mit is mondhatnánk kedves Gyula?
Profizmusod és elkötelezettséged vitathatatlan,bámulatosan bánsz az emberekkel csak azt kapja az ifju pár illetve a násznép amit megbeszélsz velük.Egy éve volt az eskövőnk,és bátran kijelenthetem hogy nagy részed volt benne hogy ez lett eddigi életünk legszebb napja,csodálatos nap volt köszönjük neked ezúton is.
Ui:aki Gyulát választja,biztos szeretne mégegyszer házasodni.
Soltész Edina
2018 máj 01 k
Kedves Gyula!
5 éve az esküvőnket tervezve mi is az interneten találtunk Rád. A honlapodat böngészve és pár videót megtekintve már nem volt kérdés részünkről hogy Te leszel a vőfélyünk. Nem sok vőfélyt ismerünk de az biztos hogy egyike vagy a legjobbaknak. Köszönjük a profi munkádat és a sok felejthetetlen élményt. Sok sikert kívánunk a további munkádhoz!
Csiziné Gál Ágnes
2018 máj 01 k
Drága Gyula!2 éve böngésztem a vőfélyek között,és akkor találtam rád.A lagzinkban vőfélykedtél ami szuper jól sikerült,rá 2-évre a 40.születésnapi partimon megmutattad zenei tudásod,ami fantasztikusan jól sikerült!Egyszóval mindenkinek csak ajánlani tudom! Hivjátok bátran nem,fogtok benne csalódni!
2/3
2/3