A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

1/3
1/3
Reni és Pisti
2023 szept 18 h
Kedves Gyula!
Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a legszebb napunkat(2023.09.16.),emlékezetessé és felejthetetlenné Tetted! Sok minden terhet levettél a vállunkról, mindenben a segítségünkre voltál! Vendégeink szemeibe könnyek szöktek a sok nevetéstől a játékok során.
Mindenki dícsérte munkásságod!
Akinek egy remek vőfélyre van szüksége, ne habozzon hívja Gyulát, tuti nem fog csalódni benne!
Mi csak ajánlani tudunk, s fogunk is, ha újra előről kellene kezdeni, akkor is Téged választanánk!
Köszönjük szépen mégegyszer!
Üdvözlettel, Renáta és István
Sara es Adrian
2023 máj 23 k
Nagyon boldogok vagyunk, hogy TE voltal a vofelyunk, koszonjuk a sok segitseged, a turelmed, es a kedvesseged. Mindenkitol, megegyszer kiemelem, hogy MINDENKITOL ezt hallottuk vissza veled es a zenekarral kapcsolatosan is. Mindenki dicserte a munkadat, a beszedeidet, verseidet, azt, hogy mennyire jol iranyitottad az egesz estet, mennyire atlattad a helyzeteket es hogy mozgattad a nasznepet. Orokre emlekezni fogunk erre, es nagyon boldogok vagyunk, amiert Te is velunk voltal eletunk egyik legszebb napjan.
Kati és Nándi
2022 máj 02 h
Kedves Gyula!

Nagyon szépen köszönjük, hogy a nagy napunkat felejthetetlenné és emlékezetessé tetted! A legjobb döntésünk voltál, már akkor tudtuk, hogy te leszel a vőfélyünk, mióta Tünde és Tamás esküvőjén láttunk Téged! Nekünk és a vendégeinknek is a legjobbat nyújtottad! Hálásan köszönjük!
Barátsággal és szeretettel: Kati és Nándi
Zsuzsa és Péter
2021 szept 07 k
Kedves Gyula! Még egyszer szeretnénk megköszönni hogy az esküvőnket olyanná tetted amilyennek elképzeltük és terveztük !Nagyon izgultunk a Nagy Napon de a sok éves tapasztalatod,segítőkészséged megnyugtató volt számunkra.Következő esküvőt nem tervezünk de arra is Téged hívnánk vőfélynek!Kívánunk Neked további sok sikert vőfélyként egészségben!Zsuzsa és Péter
Niki és Viktor
2021 jún 07 h
Kedves Gyula! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük! Mindenki nagyon jól mutatott és külön kiemeltek hogy a vőfély milyen szuper volt!!!❤️❤️????sok puszi
Marcsi és Kornél
2020 szept 03 cs
Kedves Gyula!
Köszönjük szépen, hogy segítettél felejthetetlenné tenni a nagy napunkat!!! Imádtunk és imádtak!!! Idézem: "A vőfély megért minden pénzt!" : ) Reméljük, hogy még találkozunk általad vezényelt esküvőn!
10 csillag ********** Köszönjük!
Szandi&Máté
2020 aug 30 v
Kedves Gyula!
Köszönjük a profizmust és a támogatást amit az esküvőnk egésze alatt nyújtottál. A szervezéskor három szolgáltatást tartottunk kiemelkedően fontosnak. A profi vőféjt- a kiváló zenekart- és az ízletes ételt. Hál' Istennek ez mind teljesült így az esküvőnk számunkra tökéletesre sikerült! Köszönjük!
Lingvay Mónika
2020 febr 05 sze
Kedves Gyula!
Remélve, hogy a 2020.09.19-es dátum még jó Önnek, szeretnénk kérni egy esküvői árajánlatot, ha vállalná az utazást Máramarosszigetre.
Du. este 11-ig lehet zene az étteremben, tehát kora délután kezdődhetne a lagzi vendégváróval, kikéréssel/búcsúztatóval és menettel a templomba majd a helyszínen lehetnének a fotózások, gratulációk. Polgári esküvő nem lesz.
A lagzit inkább elegánsabb stílusban képzeljük, nem tipikus vidékiesen, ezért szerintünk a nap nagyrészében ceremóniamesterként kérnénk fel.
1/3
1/3