A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.Értettem Több infót kérek
 
 
 
 
 
 
 

  Vendégkönyv   

2/3
2/3
Anna & István
2019 aug 04 v
Kedves Gyula!
Itt is szeretnénk Neked köszönetet mondani,hogy levetted vállunkról azt a terhet,ami ilyenkor nehezedik az ifjú párra. Köszönjük,hogy teljessé,vidámmá tetted számunkra,vendégeink számára ezt a nem mindennapi alkalmat smile A násznép nagy része nem nevetett ennyit már hosszú ideje smile Kívánunk Neked nagyon sok erőt és egészséget a továbbiakban! Pontozásod: 10-10 smile
Bernadett és Krisztián!
2019 júl 04 cs
A zenészünk honlapján az ajánlások között találtunk Gyulára. A bemutatkozó videók megnézése után tudtuk, hogy Őt szeretnénk vőfélyünkként az esküvőnkre. A szerencse közrejátszásával sikerült lefoglalnunk az időpontot nála. Az első találkozás (megbeszélés) alkalmával kiderült, hogy a lehető legjobban döntöttünk. smile Köszönjük Gyula a remek hangulatot, a profi munkát, a jó kedvet és a sok nevetést, amit a Mi nagy napunkra magaddal hoztál. Kedves leendő házasulandó párok ajánljuk, hogy csak a Gyulát válasszátok, ha egy felejthetetlen napot szeretnétek a saját és szeretteitek részére is.
Kedves Gyula, további sok sikert és jó egészséget kívánunk Neked a jövőben, reméljük az ezüst lakodalmunkon is szórakoztatod majd a jó népet.
A Bacsó házaspár, még egyszer bocsi a sütiért smile)
Vera és Isu
2018 okt 29 h
Kedves Gyula!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az esküvőnk profi lebonyolításáért.

Nagyon szimpatikus volt nekünk, hogy mindig elérhető voltál, hogy nagyon pontosan át tudtuk beszélni veled mit és hogyan szeretnénk, hogy felhívtad a figyelmünket olyan fontos szervezésbeli részletekre, amelyekre mi nem figyeltünk volna, hogy nem tolakodóan, nagyon hasznos tanácsokkal/ötletekkel láttál el minket.

Köszönjük szépen, hogy a nagy napon minden flottul ment, mert neked köszönhetően mindenki tudta előre, hogy mi a dolga. Fontos szempont volt nálunk, hogy az esküvőn a táncé legyen a főszerep és ne legyen "holtidő” az este folyamán. Ezt teljes mértékben megvalósítottad.

Köszönjük azt is, hogy verseiddel, vicces játékaiddal fokoztad a hangulatot a vendégek körében. Összességében úgy gondoljuk, hogy egy nagyon jó hangulatú napot sikerült varázsolni, ezért bátran ajánlunk téged majd a barátainknak is!

Sok sikert kívánunk Neked a jövőben!
Vera és Isu
Sarolta & Norbert
2018 aug 09 cs
Kedves Gyula!

Tavaly amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket mondhatni napokkal / hetekkel/ később már minden megvolt!
VŐFÉLY?
Január.... és még nem találtunk?!
Mondhatom, hogy "mi magasra tettük a lécet"
Egy olyan esküvőt terveztünk ami hagyományos módon zajlik le!
De! még is van benne egy plusz.
Szerintünk az egyik legfontosabb a vőfély munkássága.
Megtaláltunk Téged. Hálásak vagyunk Neked. Mindenki nagyon-nagyon jól érezte magát.
Idegeskedni nem is volt időm, mert ott voltál Te és akkor tudtam/tudtuk/ hogy minden rendben lesz!
A profizmusoddal és a rutinoddal, pillanatok alatt megoldottál mindent!

Gyula! Szívből kívánunk Neked még nagyszerű esküvőket és jó egészséget!!

Üdvözlettel és baráti öleléssel:
Sarolta és Norbert
Ági és Pisti
2018 júl 16 h
Kedves Gyula!
Ez úton is szeretnénk neked köszönetet mondani! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged! Tökéletessé és felejthetetlenné tetted a mi Nagy Napunkat! Egyszerre voltál vőfély, szervező és segítő barát! Imádtuk a játékokat, a vicces verseket és hogy ezzel egy fergeteges bulit varázsoltál! Profi módon kézben tartottál mindent! Senki sem unatkozott egy percig sem! Még mai napig kapjuk a visszajelzést, hogy mennyire jól érezték magukat a vendégek.. Hogy ők ilyen jó lagziba nem is voltak!Mindenkinek meleg szívvel ajánlom aki egy felejthetetlen lakodalmat szeretne! Találkozunk jövőre az öcsém lagziján!!
Kitti és Gabi
2018 júl 16 h
Kedves Gyula,
Annyira boldog vagyok, hogy melletted döntöttünk. Nagyon szépen köszönünk mindent. Nem lehet elégszer megköszönni, azt az élményt amit kaptunk tőled. Te segítséged nélkül nem lett volna ilyen tökéletes a nagy napunk. Nagyon szépen köszönjük, mindenkinek csak ajánlani fogunk smile
Adri és István
2018 máj 30 sze
Kedves Gyula!
Szeretnénk megköszönni a sok segítséget és tanácsot, amivel elláttál minket az esküvő napján és előtt is! Fantasztikusan éreztük magunkat, a játékoktól a násznép is sírva röhögött és tőlük is csak pozitív visszajelzést kaptunk! Sokat mulattunk és nevettünk amit részben neked köszönhetünk, hiszen egy jó lagzihoz egy jó vőfély elengedhetetlen!! smile)
Linda és Robi
2018 máj 22 k
Kedves Gyula!

Ezerszer is kevés lenne köszönetet mondanunk, azokért a fantasztikus játékokért és felejthetetlen pillanatokért, amit Nekünk és a násznépnek okoztál. Hihetetlen volt látni olyan rokonokat, akik amúgy nem szeretnek a figyelem középpontjában lenni, hogy csupa örömmel ugrottak bele a vicces játékokba. Csupa szép emlékkel gondolunk a nagy napunkra, és köszönjük, hogy levetted a vállunkról a terhet, így nekünk is csak élveznünk kellet a profi műsorod. smile (És azóta is emlegeti mindenki, aki ott volt.)
További sok száz szép esküvőt kívánunk Neked!
2/3
2/3